Takovejch lidí dneska je hodně,co čekaj,až jim něco spadne do klína.. líbí se mi tvý zamyšlení v těch básních,to jim dodává jakousi naléhavost a aktuálnost.
06.01.2008 14:03:00 | animovaný medvídek Pů
Hmm to je ale tvůj pohled, tvůj pocit, tvoje mrtvola, tak obživni :O) a vnímej i to hezké, to když někdo vezme do náruče své děcko, to když se mladí políbí, tak trochu nesměmle, když dívka koukne do výlohy s chtíčem,ale pak se usměje a koukne na nebe.
17.11.2007 23:17:00 | Jahudkka