Nevim...
vidim zase
báječný léta
jak běžely v telce
pamatuju si ksicht
toho fotra
co pak hrál
v bláznivý střele
v tý reklamě
tušim
že to byla dvojka
každopádně
bylo to
v tý scéně
jak tam leslie nielsen
a.k.a. frank drebin
proniká do sídla teroristů
a pak řiká
že se koupal ve splaškách
a chvíli před tim
tam ty teroristi
sledujou reklamu
na jadernou energii.
yeah tak ten fotr
v tý reklamě
zas tak špatnej seriál to taky nebyl
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů
Komentáře (1)
Komentujících (1)