Vsechno ma svuj smysl, priroda vse rozlozila tak, aby vse bylo pekne vyvavazene, nekdy se trapime pro neco , co nemuzeme mit... snad i malo o to bojujeme... ale napsal jsi to opet prekrasne.
29.11.2007 15:44:00 | carodejka
Petře, všechno má nějaký smysl, ať už kladný nebo záporný. Žádná věc, o které si člověk myslí, že nemá smysl, nemusí být neužitečná. Když totiž uděláš něco "nesmyslného", získáš aspoň zkušenost, po které zjistíš, že to co jsi udělal, bylo (zdánlivě) zbytečné...a myslím, že každá zkušenost má velkou cenu! ;-)
Možná to zní šíleně, ale já si zatím stojím - je to moje filozofie! :-)
18.11.2007 19:42:00 | Chancer
Krásné Petře---neodolatelně zasněně usměvavá...a pravý smysl...poslouchá a mlčí
18.11.2007 17:31:00 | Lucie Teru