Tančit na vlnách
Anotace: miluju tanec....
Tančit na vlnách
S Tebou bych chtěla
Tančit na vlnách
Tančit na vlnách
Stále bych chtěla
Tančit na vlnávh
Jen tančit na vlnách
A nepřestávat
Tančit na vlnách
Tančit na vlnách
A světen proplouvat
A stále tančit na vlnách
Tančit jako na vlnách
A při tom se vznášet
Při tanci na vlnách
Stále tančit na vlnách
A tančit s tebou
Komentáře (1)
Komentujících (1)