Básnění
Rty básníka
maliny od rybníka
máčené v ranní mlze
Básníkova slova
náplast snová
k srdci se vloudí drze
A dlaně?
Hebké jak kožich laně
štvané v poslední leči
Kdo poetu předčí?
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahudkka
Komentáře (1)
Komentujících (1)