Co včil?

Co včil?

Anotace: Taková malá nehoda

Roztrhl se mu zip
a to přesně na místech,
kde v létě vždy je líp,
když zatoulá se větru dech
(Jinak rozporek se tomu říká)
Kampak jenom včil
schovat zvědavého uličníka?
Místo by se přikrčil,
když ukrýt ho má prst,
(A to nedělám si legraci!)
velmi počne růst...
Chce to špendlík spínací!
Autor rezina, 18.11.2007
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí