Nečteš, nevíš...
Anotace: aj já někdy vzpomínám:)
Vzpomínáš?
Naše první nesmělé setkání
Přemýšlíš?
Co Tě z mého srdce vyhání
Cítíš?
Krev Ti proudí celým tělem...přímou cestou za andělem
Slyšíš?
Slova která říkám, ale oči nemluví a Ty se nedíváš
Vnímáš?
Nečteš mezi řádky, hledíš jenom zpátky
Proč tak rychle zapomínáš...
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, Michael František
Komentáře (1)
Komentujících (1)