Anotace: každý ráno na piáno
Ztráty a nenalezené nálezy ....
v průhledu ... rozmašírované telegrafní tyčí ...
26.11.2007 16:23:00 | HarryHH
první sloka se mi líbila moc, kdyby byla na mě, nechala bych to jako miniaturu. Ale ty jako autor asi víš, proš tam ten zbytek je:)
20.11.2007 20:26:00 | Trdlo
Kdo nejezdí vlakem aspoň občas, neví...Já občas jezdím tak vím. Je to poezie i v tom ošklivém, co kol vidíš.A protože se při jízdě nechce ani myslet ani číst, jen tak meditovat nad tím co se míhá před očima...
19.11.2007 11:32:00 | simsa