Anotace: jsem jel jednou z práce
Co by tomu řekl "Houževnatý Jun-Su" ..??
Asi nic, protože jako ty prahl za noci po lidské gramotnosti a porozumění nepoznanému ....
/Houževnatého Jun-Sua asi neznáš ... je to postava z čítanek pro 4 třídy 1963 *- Jun-Su si nalepil na bambusovou hůl světlušky a při jejich svitu se učil psát na břehu moře hůlkou do písku ...
26.11.2007 16:32:00 | HarryHH
a opravdický světlušky?
20.11.2007 20:28:00 | Trdlo