Nekamenujte...
Anotace: Tak mě to tak jednou napadlo...
Nekamenujte brouky!
Nemůžou za zvadlé louky.
Nekamenujte ježky!
I tak mají život těžký.
Nekamenujte pandy!
/Co na tom, že praskly ti kšandy?!/
Nekamenujte slony!
Oni na vás nepořádají hony.
Nekamenujte koně!
Nemůžou za to, co psáno je v zákoně.
Nekamenujte ptáky!
Jen pro zahnuté zobáky.
Nekamenujte lodě!
Jsou to jen osamělé příběhy na vodě.
Nekamenujte matky!
I tak mají život vratký.
Nekamenujte otce!
I když vás opustili v kolébce.
Nekamenujte děti!
Život jim tak rychle letí.
Nekamenujte mě!
Když už lehám do země.
Kamenujte ty politický debily,
co krásu v naší zemi zabili!
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Maro Deives, Isobel
Komentáře (1)
Komentujících (1)