Jsem jen jedna z mnoha
Anotace: ...tak tady mě máte... :)
Jedna z mnoha lidí,
co se slovy si často hrají,
neb ve svém srdci city tají
a svět o ně tak šidí.
Jedna z mnoha zvrhlíků,
co milují svoje žití
a cestou života se řítí,
ač je plná hřebíků.
Jedna z mnoha troufalců,
co nebojí se zklamání,
co nad propastí se naklání,
nad hrobem všech zoufalců.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, come-past, PoeziGirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)