Anotace: Neberte to moc vážně jo? Já už opravdu neumím vůbec psát.. jestli jsem to teda někdy uměla.. :-(
tak nůši veršů na trh nesem...
já mizerný jen básník jsem
co verše píše, ne v úmyslu zlém,
do kopců či hlubin pod útesem,
sám vlastně nevím kam,
před pochybností stále utíkám
***
děkuji za návštěvu na mé stránce
Jiří s.
21.11.2007 15:29:00 | j.c.
Dobře a názorně jsi to napsala.O tom není pochyb,že
si to nezasloužíš,neutíkej před sebou.
20.11.2007 20:41:00 | s.e.n
Třeba je to jen zkouška, co všechno vydržíš...
18.11.2007 21:06:00 | Chancer