Kvalitní půlhodinka

Kvalitní půlhodinka

Anotace: ***

Chleba chutná chladivě,
líbám labuť mazlivě.
Na tvém běloskvoucím těle,
serfuju jak malé tele,
tasím upírkovy drápky,
zuby zatím jen myšáky.

Drobky chleba v malinové kůži,
chroupu bděle,
v ústech držím růži.
Směješ se mi,
jako bych byla zbytkový alkohol,
směje se mi i ten šedý šatní mol.
Autor jerabina, 18.11.2007
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí