Zabij mě
Udeř mě zrcadlem minulosti,
aby kapky krve zaschly na dlaních,
a odrazem ukázaly chybu,
jenž v minulosti byla udělána..
Nebo jen ..
Prosím zabij mě,
pevným stiskem..
Jako motýla udus mě v rukou svých,
ať naposledy nadechnu ten vzduch..
plný lží a prachu..
Prosím zabij mě můj něžný vrahu
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiparo, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jean89, Psavec, vapiti
Komentáře (3)
Komentujících (3)