Anotace: I takový jsou mezi námi,no je to vlastně nemoc
Buď už hodná
milá má,
v mých rukou
je síla zlá,
jen si milá
nezoufej,
v lepší život
nedoufej,
tvá sukně je
až příliš vzdušná,
buď už taky
trochu slušná,
hledí na tě
každý chlap,
až mám z toho
trochu strach,
já mám srdce
na pravém místě,
ať nemáš znamení
ve svém hezkém ksichtě.