Anotace: Tyhle verše mi vykvetli od rukama tak náhle, když jsem četl trochu smutnou báseň od Pavlis nazvanou "Všem"...
Nazýváš mne jedním dechem
bratře i Ty potvoro!
Neboj, neobrostu mechem,
Ty línavá nádhero!
Nestydím se za to, čím jsem,
v srdci hrdosti mám dost,
krásným dívkám skládám píseň
jim i sobě pro radost!
Ty vymýšlíš, co bys tu jen
bližnímu zas vyvedl,
já zaháním z duší tíseň,
ale Ty ses povedl!
Zlomyslnost je Ti, hochu,
druhou přirozeností!
Jdi do sebe taky trochu,
druhým více radosti
dávej a pak sám ji možná
taky trochu okusíš!
Přej! Věc pro Tebe snad hrozná,
však víc dá Ti! To si piš!
8-o(I)
P.S. Tak tady mám poznámku pro roboty: CQM
Že by to, co Tobě chybí? Citový Qocient Mirkův?
Mohl by být i Milanův!
21.11.2007 14:26:00 | Kozoroh 1
Koukám, že Ti všelicos
pod rukama rozkvétá,
úsměv zdejších dívek, dam,
nejen ve verších věta :-)
19.11.2007 20:54:00 | Lorraine
Máš mou velkou podporu
od lože i od stolu:-)
Skládat básně s tvojí duší,
všechno řeknou:
Ta ti sluší
Nemám slov
Či řečí fúru
Kozorohu letím vzhůru
19.11.2007 14:19:00 | Pišák
...a pak že inspiraci může dát jen múza ....
a ona je to jedna ...taková ...stará ....
/laskavý čtenář promine ,
zas veršuju , jémine ...
máš u mě jednu heřmánkovou ...a supertip ...
19.11.2007 13:56:00 | pavlis