O bláznech
Anotace: Co na to říci... To se snad ani nedá nijak popsat.
Byli jednou dva blázni,
kteří si stále něco namlouvali,
spolu jim bylo jak v lázni,
svět si hezčí malovali,
veselými barvičkami z drogérky,
měli ze šedivého světa prdelky.
Slunce mělo vousy, měsíc maskáče
a světu z toho veselí bylo do pláče.
Přišel na to, že zhatí jejich nadšení,
tím, že se úplně celý načerní.
Jenže blázni žili ve svém světě,
a to úplně na jiné planetě.
Tímto končí tento příběh,
někdo má jiný svět,někomu stačí výběh.
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: Lenni, Poeticka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lexisa, Martanka, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)