Unavené pondělí
Únava,
zabodává se do pat u nohou.
Brzká rána podepsala se na víčkách.
A v obtisklých šlépějích, nás dvou,
maluje mráz na čirá sklíčka ..
abecedu ..
V bolavých zádech snad rampouchy vyrostly,
a v nateklých lýtkách je kamení.
Jak pondělních dnů mám čím dál tím dosti,
když další hodiny do pátku v dálce zní..
však takhle natahovat uši musím..
Tak těším se myšlenkou na konec týdne,
a v náručí únavy chystám se spát.
V pekelném dni, jak když čert plivne,
na loži z plamenů, budu usínat..
Ještě pár dnů..
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)