Ticho
Nenávidím to ticho které tak ubíjí ,
Je to jak touha která pomalu ale jistě zabíjí ,
Je to jak sen co nechceš aby se nikdy stal ,
Nechceš se probudit protože se ti právě zdál .
Je to jak láska bez citu a milování ,
Je to jak schůzka s milovanou osobou bez shledání ,
Ticho je všude kolem nás ,
Není vidět ale stejně víš že je všude kolem vás .
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Luca Steavens, Mraveneček, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)