Zhasni lampičku
Srdce ze zlata
Královno mého srdce
Dýcháš tiše
Neskučím jako pes
Už jsi vydechla
Nádech
Pomalu
Nic neříkej
Výdech
Zhasni lampičku
Zavři oči
Zkus usnout, lásko
Ty se uzdravíš
…..
proč nedýcháš
Lásko!!!
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: simsa, Bíša, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)