Jsi plna hořka, snad brzy nebudeš obsahovat tolik hořčin a soli ze slz...dílko tečící ze srdce, snad to mohlo být barevnější, ale možná to tak stačí...
12.02.2009 17:26:00 | kikis
Mě se to líbí, ale to jsem ti říkala už ve škole, když jsi mi to dala číst poprvé... Jinak zdravím...
19.11.2007 18:39:00 | Gracia