Dospěl jsem, otevřel oči..
Anotace: Inspirován jinak nudným výkladem v češtině, zanesl jsem na papír zklamání idealistovo.
Dospěl jsem, otevřel oči
Spatřil jsem
Becketta a Havla
Svět je jen absurdní drama
A lidstvo tvoří dialogy z monologů
Každý mluví, jenom o tom svém
K čertu s civilizací, k čertu se zásady humanismu
Udržitelný rozvoj a plné kapsy
Zatímco ve třetích zemích umírají lidé
Tady u nás, bez cíle, umírá náš svět
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Vladimír P., malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, Ayla
Komentáře (3)
Komentujících (3)