Anotace: nelze vyklízet pole manipulátorům a zlodějům lidských duší ... s pohodlným prohlášením ... : .... nejsem jako on, ... /nejsme jako oni ... / ...
Víš, Jindro... normálně diskuse neboduji. Ale napsal jsi to tak, že mi to jako dílko připadá a líbí se mi to :-)
Ale nevím... jestli tu někdo diskutovat vůbec bude? Spíš to dát do diskuzního fóra?
A ještě chci říct, že mi nejde o žádné stahování do vojsk a vyvolávání války. Jen chci projevit svůj názor, protože se mi neustále vrací vztek z již zde prožité bouřlivé diskuse literáků... vždy při dalším odchodu osobnosti se srdcem na dlani...
20.11.2007 14:57:00 | Levandule
... Tohle není na hodnocení a budování lidové fronty ...
Levandulko
*- ... to stačí jen aby si každý po svém uvědomil...
že zlo ... prostě poznáme ...
... a že se nedáme ...
20.11.2007 14:03:00 | HarryHH