Díky
Anotace: to snad ani báseň není,jen Vám všem poděkování
Písmenka od vás všech byla příjemná,milá
u srdíčka mě pohladila...jsem zjistila.
V tom klubku spřízněných duší
jsem alespoň na chvilku zapomněla na smutek co mě
už dlouho neopouští,
ač se bráním a zuby tisíkrát zatínám...
Díky Vám všem človíčkové písmenkama posedlí
Komentáře (0)