Anotace: Další z veršovaných vzkazů jedné z nejlepších básnířek které znnám...Anewue..mám tě ráda zlatko..
Jedna z nejhezcich na literu vubec. Bouzel se nezmuzu na vic, nez jen odkliknout ST a znovu si ji precist..
28.08.2009 14:28:00 | Nergal
Já vím, že už jsem tuhle básničku komentoval, ale nemůžu si pomoct... Je to perla... =)
21.11.2007 16:23:00 | Blázen? =)
Asi zopakuju tebe, ale tvůj styl psaní je mi podezřele blízký... =) Krásná...
20.11.2007 16:47:00 | Blázen? =)