Miluji
Anotace: K tomu není co dodat... :)
Jsi jak rozbouřená Vltava,
když letmé polibky mi dáváš.
Cítím Tvou sílu,
když každé ráno vstáváš.
Jsi jak droga bez konce,
stálá euforie s Tebou.
A bez Tebe?
Abstinenční příznaky.
(dostaví se hned!)
Když vidím Tě,
dějí se zázraky.
Nemohu bez Tebe žít,
miluji Tě!
Komentáře (0)