Nechte mne jít

Nechte mne jít

Anotace: Každý má rád svobodu, jenže někdo ji nemá. Někteří jsou "drženi v kleci"

Nechte mne jít
za svou svobodou,
nechte mne snít
snad vyřešíme to dohodou.

Už nechci být s vámi,
já chci jinak žít.
Vždyť je nebe nad námi.
Musím pryč jít.

Chci jít do dáli,
dál od vás.
Chci si vzít sandály
a cestovní pas.

Duše má vzlyká,
tělo vyrábí slzy.
Život mi utíká,
jak splašené kozy.

Chci žít si svůj život,
chci žít si ho do smrti.
Teče mi pot,
počítám do pěti.

Tak nechte mne jít,
chci svou svobodu.
Tak nechte mne, prosím, jít,
jinak už tu dlouho nebudu.
Autor Cathy, 20.11.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí