Smutná princezna
Anotace: Tato básnička je psaná ze srdíčka...z bolavého!!!
Smutná princezno,oči máš hluboké,
úsměv z tváře tvé dávno se vytratil,
vnitřní prázdnota tě zžírá,a já se ti ani nedivím.
Smutná princezno,stavíš si hrad ze smutku a slz,
princ tě nemá rád,to už dávno víš,
on srdce má ledové,zbytečně se trápíš.
Smutná princezno,srdce tvé je v plamenech,
kdo uhasí ten žár dřív než srdce ti shoří?
Ty víš,že princ to nebude,a stejně pořád doufáš.
Smutná princezno,po tváři slza ti stéká,
nikdo už nevrátí potoky slz a bezesné noci,
kvůli princi svět se ti zbortil,nemohu ti pomoci.
Smutná princezno,ponechej to času,
slzy neroň a neproklínej prince,
čas nejlepší léčitel je,
i když splachuje i ty poslední naděje.
Komentáře (0)