dekadentní městská
ve světem zapomenutém velkoměstě
jako chronická chřipka
na mě doléhá ten mumraj kolem
dokud ještě trochu dýchám,
pod šedivým nánosem prachu a zvratků
zkouším vykřesat cosi jako jiskru
lidská nadutost mi brnká v hlavě
docela smutnou písničku
s velmi klišovitým refrénem
o tom, že čím dýl mluvíš,
tím víc platíš
a čím víc děláš,
tím víc zdaníš
jediná skutečnost,
o kterou jsem se přičinil sám,
je,
že jsem tomu všemu přítomen
a asi bláhově doufám,
že někdy křesnu správně...
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: Pincik, maena, HarryHH, Erion Fate, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)