Anotace: ***
Uhh... Takové pocity mám někdy taky a pořád si říkám, že jsem mladá a mohla bych zvládnout přestat... Jen chtít.
Skvěle napsaná, moc se mi líbí *supertip*
21.11.2007 20:11:00 | Anewue
teď si možná kuřák rozmyslí, jestli si zapálí nebo ne. Dobře napsáno :-)
21.11.2007 16:59:00 | jerabina
Ahój. Fajn, sdílíme stejné pocity, akorát jsem si chtěl jít zapálit. Vadí mi to na mně a nemám sílu s tím přestat. Nepůjdu, dnes už ne, dík! Honza.
Málem jsem zapoměl:-) Samozřejmě +++ , dobře napsáno a se zvláštní lehkostí.
20.11.2007 20:46:00 | Dračičák