zabudni dietatko
Boh ťa pri sebe má,
Malá holubička...
Boh ťa má,
Utri si očká,
Osuš si líčka,
Ubolené krídla zlož si,
Vypočuj si árie noci,
Odpočiň si v rose,
Ukry sa pod modrý plášť...
Len búvaj sladko,
Ty zemské dieťatko...
Spi....a prosím,
Zabudni.!
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti
Komentáře (0)