pondelková láska
Zabudni...
(Zabudni ty Múza všetkých básnikov.)
Odpusť....
(Odpusť tým, čo ťa nepoznajú.)
Znenáviď...
(Znenáviď tých, čo tebou pohŕdajú.)
Pomiluj...
(Pomiluj všetkých, čo v teba veria.)
Top sa...
(Top sa v šálke ich horkých snov.)
Pocíť...
(Pocíť pyžmovú vôňu milencov.)
Vypočuj...
(Vypočuj viny všedných dní.)
Urob všetko, čo sa ti žiada.
Len prosím,
Zabudni....
(že som ťa mala rada)
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti
Komentáře (2)
Komentujících (2)