Prokletí srdcotepci
Anotace: smějou se mi, křičí po mně a nakonec mě obejmou a odkráčejí s úsměvem na rtech
Očima mžourám
do tmy zářící
Nevděčným courám
po mně ječícíh
Pláču strachem
zvědavostí se hroutím
Odporným pachem
z objetí se kroutím
Někdo ve mně leží
a já tak nechci
Ve dveřích klíč nás střeží
prokletí srdcotepci
Ach můj Bože
tak to nemělo být
Jen smutné lože
chci to ze sebe smýt
Zahalená těžkým parfémem
ale stejně ho cítím
na každém kroku svém
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, Lisa.Ginmi, prostě Zuzana, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)