Nohavico!
Anotace: Pro našeho písničkáře!
Nohavico!
Promiň, ale na to se nedá zapomenout ,
na to se nesmí zapomenout ,
že symboly nám trpí křivicí ,
pějí sloky o svobodě s cuflekem zrady na líci.
Promiň, ale já a moje děti čekáme na omluvu,
pro vyšší princip mravní a
budoucnost našich charakterů.
Komentáře (0)