zastav...
Anotace: jen kdyby tak šlo stopnout si čas,na pár vteřin aspoň....
prosím tě,zastav čas
ať už se neusazují krůpěje prachu
ať odezní zrada z nás
a vyprchají zbytky strachu
prosím tě,zastav koloběh života
ať nebolí nás něčí smrt
ať za sebou zavře samota
a vezme i zybtečný stud
prosím tě,zastav vteřiny
ať ruka má leží ve tvé dlani
ať zůstane okamžik bez viny
a tvá ústa nad mými se sklání...
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, pennywise, Duše zmítaná bouří reality
Komentáře (1)
Komentujících (1)