Anotace: Tato báseň byla napsána ve dvou dnech po sobě a odráží se v ní "vyrovnanost" mých pocitů. Tím pádem má dvě sloky.
To je prostě jin a jang. dokonalé souznění....nic není bez ničeho a všechno se vším souvisí. Teprve, když emoce svádí boj, pak jsi vyrovnaný:-)
10.06.2008 00:32:00 | monterka
Jejdanánky, s těmi vyrovnanými pocity to měla být ironie, jsem celkově takový vyrovnaně nevyrovnaný.
Omlouvám se.
22.11.2007 09:32:00 | Dračičák