...splněné sny...
Z domova si mladej zmizel,
žít jak rebel, prý tvůj úděl...
Žiješ s lahví krok sům krok,
tvoje motto: "sex and rock"!
Když vožralej seš až na mol,
tak řveš jenom "fuck off all"!
Hlavá plná lihoprázdna,
po vopici paměť prázdná.
Způsob žití chtěl bys volnej,
k prvidlům ty nejseš svolnej.
Lásky nikdys nedal moc,
holku vždy jen jednu noc.
Když ráno odchází od tebe pryč,
zmůžeš se jen na: "you are bitch!"
Takhle to jde už "pár" let,
mění se tvé duše vzhled.
Hlavou proti zdi chtěls jít??
Né, jen sen svůj, tady žít...
Komentáře (2)
Komentujících (2)