Anotace: též skoro archivní
... jen tak si být, ...
být součástí toho všeho,
... je tak si užívat ...
ten pocit závrati na kolotoči života
... dokud se otáčí ...
*- ... jo sedíme na něm všichni, na tom šílenym řetízkáči ...
.... jenže na rozdíl od většiny, ... my si to řácky užíváme ...
28.11.2007 14:55:00 | HarryHH
taky jsem tam sedávala a kouřila(cigarety), bydlela jsem přímo na ˇUjezdě, přímo pod Petřínem...Ach to už je skoro 20 let, cinkání tramvají...
22.11.2007 17:09:00 | simsa