Jiřík
Anotace: jó tak tuhle básničku jsem psala v autobuse když jsme jeli do Vídně
Když v létě kvetl šeřík,
do světa se vydal Jiřík.
Šel dlouhou cestou,
za krásnou princeznou.
Za princeznou pyšnou jak páv
Jiřík jí jen na zadek pár plác.
Prý si to zasloužila
a jeho ženou se právem stala
Komentáře (0)