Anotace: Viem, názov je trochu čudný a asi znie nepriateľsky ale nie všetky básne musia byť iba pekné. Je to len chvíľkový výbuch mojich emócií tak si to príliš nepripúšťajte :)
Fuha.....
Tina tak toto bola ina rychlovka(: dufam ze od toho povolenia na odstrel si uz upustila, vies? nikdy nevies a ked si myslis ze vies aj tak nevies tak proste chapes len s takouto bojovou naladou by som ta nerad nekde stretol:D:D:D inak to bolo fakt dobre...
25.11.2007 23:20:00 | Šandy