Anotace: O tom něčem mezi nebem a zemí ... možná jsem cvok, ale možná to zná i někdo z Vás :o)))
Třeba jsme přesně,
kde máme být...
jen neživí ví,
co je klid...
Třeba jsme přesně,
kde být máme...
ptáme se, hledáme,
pátráme...
...a přitom jdeme zvolna dál...
...a anděl...se teď pousmál...
:o)
jsi báječná, víš to??
23.11.2007 11:15:00 | Cecilka
Bože, to je nádhera...ne možná ale určitě jsemto zažila..a jednou to zažije snad asi každý...nádhera..povedlo se:-))
22.11.2007 09:51:00 | Lady Carmila
Krása...Také jsem kdysi nad tím přemýslela.Lidi někdy nechápou to, co nechtějí pochopit. Já už se přestala snažit chápat. Já jdu po cestě, která mi ukazuje příčinu našich činů. Moje tak trochu nedobrovolná cesta k Bohu :)... ale jsem za ni ráda a jdu dále...
21.11.2007 20:14:00 | Anewue