Naděje a víra
čtyřlístky pro nás v životě sbírá ...
To štěstí bydlí v nás
když to nevzdáme, probudí se zas :o)))
21.11.2007 19:29:00 | Beepat
I když se osud odvrátí
a pomocná ruka chybí,
naděje přece zůstává,
ta ráda pomoc svou slíbí.
A i když ta umírá,
chce se to nadechnout
a ukázat nepřízni,
že nechceme ji podlehnout :-)
21.11.2007 18:55:00 | Lorraine