Maminko
Moje milá maminko,
chci se ti omluvit víc než jen malinko!
Jelikož mámu má každý jen jednu,
proto omluvou, sic zvláštní, nepohrdnu.
Ráda bych, aby všechno bylo jako dřív,
kež by roztál na srdcích sníh.
Kéž se ledy prolomí,
a naše maličkosti si v klidu promluví.
Chtěla bych ti říci, jak moc tě mám ráda,
a jsem velice zklamána,
že neklepe to mezi námi,
ale cestu si musíme najít samy.
A proto odházím svou hrdost,
těch hádek bylo vážně víc než dost.
Proto prví dělám krok
než uplyne další promarněný "rok"
Přečteno 713x
Tipy 2
Poslední tipující: Liss Durman
Komentáře (2)
Komentujících (2)