Uvězněný v bytí
Zlatavé srdce
po rámu
krvavých myšlenek
stéká
v proudech
do drobounkých
poměnek
Sypeš se mi mezi prsty
vcházíš mezi stíny
se slepenými ústy
mizíš do černé hlíny
Schoulené naděje
v koutku
špinavé ulice
zoufale
srovnané
do prohnilé police
Zkroušeně se cítí
uvězněný v bytí
světem otrávený
životem unavený...
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)