Do desíti
Ve vzduchu rezonuje
ze zálohy přepadávající
vypočítavé ticho
/na uklidněnou do desíti/
Předvídatelně
zkroucená tvrzení
Provokují
odrazové chápání
na zkreslující hladině
vlnobití
Věty co vracejí se
s přílivem
Ranní téma-
Na opěrátku pohovky
ohnuté symboly
dnešního setkání
Odpolední réma-
Tvé dlaně
chápání /za-křiví-mi
zrcadly
Večerní tréma-
ubíhající krajnice
a tmavý mokrý
pocit
překypující nevyřčeným
Dusné dotyky
nesouvisející vjemy
kluzké z nejistoty
a potu
Svítání
zhoubně bující
pod klenbou noci.
Do desíti
bude pro tentokrát
málo
Pro tentokrát
/.../
Přečteno 371x
Tipy 20
Poslední tipující: kokeš od pana krbce, Rádoby zoufalá, Dračičák, s.e.n, paranoidandroid, Nola77, Zuz., simsa, Roger, Pišák, ...
Komentáře (14)
Komentujících (12)