Sen o Lásce
Anotace: Bez ní by tu smutně bylo...
SEN O LÁSCE
Stál na rozhledně
a díval se do dáli.
Snil o královně,
ale také o králi.
Král s mečem po boku
a korunou na hlavě
jde krok po kroku
k moci, ale i slávě.
Byl to dobrý král,
svou královnu miloval,
byl by panoval dál,
kdyby mu osud nebyl vzal
sílu jménem život.
Teď hoch sedí u rybníka
a dívá se na lekníny,
slyší drozda a slavíka,
cítí kopretiny.
Je zamilován.
Komentáře (0)