Anotace: zápisky cestujícího bez jízdenky 7 (Golmud/CN) O nejistotě při cestě načerno do Tibetu.
Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky
pravda pisen proti trudomyslnosti:)
..no v uvodu jsem napsal, ze to byla cesta "nacerno" a kdyz ti ve vlaku chodi policajti a nevis,kdy si te behem te 2denni cesty vytahnou, tak se ti v hlave honi leccos:) No uz je to pryc:)
09.12.2007 07:25:00 | dead-head