Se zavřenýma očima si můžeš nechat stále zdát,
proč je tedy zbytečně otevírat.
Někdy to bolí...
Třeba jsou dávno pochytaní a na špendlíky napíchaní
duhoví motýli.
24.11.2007 18:33:00 | Šerpík 1
motýli odlétli falše na úbočí,
korálky rozsypané
polopravd zdobí sráz,
duha již nezaplane
z prasklých bublin krás...
....otevřel jsem oči
***
J.s.
22.11.2007 16:10:00 | j.c.
...nejsi ty nějaká zasněná ? ...dovedeš si představit jak by to tu vypadalo ? ...všichni šťastní,krásní ...a co já :( ...fňuk ...
22.11.2007 15:35:00 | WhiteSkull
jednou přiletí co křídla má
a pak odletí silným mávnutím
nebo zůstane ano či ne?
22.11.2007 11:19:00 | vodnař