Kolotoč
Zas je tu ráno
telefon zvoní
nikdo mi nevolá
on mne jen budí
Nasnídat,umýt se,obléknout
nakrmit kočičku,dobíhat autobus
snad nejsem sám
kdo absolvuje tuhle honičku
Metrem a tramvají
jak v hypnóze pluji
do světa přetvářek
kde pikle se kují
Těším až do tepla domova
vracet se budu
s mou milou v náručí
zaženu nudu
Zprávy a růžovka,případně letiště
mazlení,líbaní,zvedá mé těžiště
V temnotě ložnice
slastně se spojíme
"Dobrou noc miláčku"
rána se bojíme
...zas je tu ráno
telefon zvoní...
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, B.a.r.b.a.r, excited, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)