Anotace: Není to ani předurčení. Předurčený je u nás lidí pud sebezáchovy, PŘEŽÍT!!!!!!!!! - o zachování lidského rodu. Také mě inspiroval Dveřník ze Zeměmoří od U. K. Le Guinové.
Anebo Zámek, jedno časové období kdy se díky upapírova-
né byrokracii nehnete ani krůčkem dopředu. Výbornej
román.
09.12.2007 11:49:00 | jehlaspichlas
Ještě že ti ten dveřník schvaluje, že tě pouští do dalších dveří.Co bys dělal kdyby to tak nebylo?
05.12.2007 20:14:00 | sioned